Övrigt från Crocs

Crocs Crocband Flat

Crocs-Croc-Band-FlatCrocs introducerar nu den otroligt bekväma Crocband Flat. En lågsko som ger en trendig retrostil samtidigt som den inte tummar på all den komfort som förväntas av Crocs. Crocband Flat blir snabbt den absoluta favoriten att bara i staden eller i hemmet. Sökandet efter en unik, trendig och bekväm sko kan upphöra nu för här är Crocband Flat.

Crocband Flat har följande egenskaper:
– Formgjuten i materialet Croslite.
– Stilfull lågsko utrustad med ett sneaker-inspirerat, sportigt mittband.
– Ventilationshål på tåhättan.
– Töjbara partier för en perfekt passform.

Beställ här

 

Crocs sandaler – Crocband Flip Unisex

crocs bandDessa sköna Crocs sandaler tillverkade av företaget som verkligen kan flip-flop. Sandalerna är tillverkade i croslite material vilket gör skorna antibakteriella, ergonomiska samt att de motverkar dålig lukt. Crocs sandaler är verkliga lättviktare, men i positiv mening, med ultrakomfortabel design. Sandalerna har dessutom cirkulationsnabbar som ger god blodcirkulation. Skorna passar såväl män som kvinnor.

Beställ här

 

Jibbitz

hugeUtsmyckning av Crocsskor har aldrig varit roligare med så kallade Jibbitz, som är dekorationer till Crocsskor, kan man dekorera sina skor, genom att placera JibbitzJibbitz i ventilationshålen, på ett mer personligt sätt och eftersom de finns i en mängd olika former, varianter, färger och storlekar är det enkelt att sticka ut ur mängden.

Beställ här

Crocs Ryggsäck

Crocs lanserar ryggsäckar med samma funktioner som deras välkända skor. En funktionell ryggsäck med snygg design och av riktigt bra material. I ventilationshålen kan man sätta Cros klassiska Jibbitz™ dekorationer vilket ger ett personligt och unikt utseende till ryggsäcken. Crocs Ryggsäck är utrustad med ett stort fack och reglerbara axelremmar.

Ryggsäcken har dessutom:

  • Lätt EVA-kropp
  • Stoppade, reglerbara axelband i nylon
  • HandtagStorlek: 18 x 25 x 8.5 cm