Nyheter

Crocs – mer än bara foppatofflor

Posted On juni 20, 2016 at 11:16 f m by / No Comments

Foppatofflorna från Crocs är ett mycket populärt plagg som är en nödvändighet i många svenskars sommargarderob. Dock är det just Foppatofflorna som märket Crocs förknippas med. Det många inte är lika bekanta med är att de har många andra produkter utöver foppatofflorna.

Medan flip-flopsen mer är tänkta för strandklimat, är lågskorna mer mångsidiga och lättare att gå i. Deras stövlar har även fått ”Bäst i Test”

Vill man spara pengar på foppatofflor, Crocs och även andra produkter finns det rabattkoder att ta del av. Denna rabattkod gäller Lekmer vilket är Sveriges största butik online mot barnkläder och leksaker. För de som hellre söker vuxenstorlekar finns både sandaler, stövlar och ett flertal andra produkter hos större skobutiker online. Ryggsäckarna är däremot enbart i barnstorlek så i detta fall rekommenderas Lekmer.

Crocs sandaler

Utöver den välkända foppatofflan finns bland annat Crocs sandaler, som går att jämföra ungefär med flip-flops. Sandalerna är tillverkade i ett speciellt material som gör att de tål mer bakterier, blir bekvämare att gå i samt motarbetar dålig lukt.

Crocs sandalar är unisex och passar således både män och kvinnor. Sandalerna är mycket lättviktiga med en design som gör att man kan gå långa sträckor med dem.

hugeJibbitz

Med Jibbits kan man själva dekorera sina Crocs på ett kreativt sätt. Jibbitz ser ut ungefär som blommor och kan placeras i lufthålen i foppatofflan. På så vis kan man göra sina skor med personliga genom att smycka ut dem på det sätt som känns rätt just för dig.

Jibbitz kommer i en mängd olika former, storlekar färger och varianter.

Ryggsäckar

Crocs har även lanserat ryggsäckar som påminner en hel del om designen på de klassiska foppatofflorna. Precis som foppatofflorna har dem de ventilerande hål som kännetecknar märket.

Ryggsäckarna är lättviktiga och smidiga att ta med sig då de även kommer med ett handtag. Axelbanden är gjorda utav nylon och är reglerbara för bästa möjliga komfort.

Crocs Crocband Flat

En av de senaste produkterna från Crocs är den trendiga lågskon Crocband Flat. Även den här skon har de karaktäristiska ventilationshålen som Crocs är så kända för. Precis som deras andra produkter är de givetvis mycket bekväma.