Om oss

foppatoffla Crocs2

Vi som jobbar med foppatofflor.com har ett enda mål. Att presentera var man kan hitta sin favorittoffla. Tidigare var det extremt lätt att hitta dessa plasttofflor i affärer och på marknader men idag är det inte lika lätt. Originalen Crocs finns att köpa på några onlinebutiker vilka vi självklart samarbetar med.   Om du söker efter originalet så klicka in på Foppatofflor Original och vill du ha en riktig bra stövel till barnen kan crocs stövlar rekomenderas. De fick exempelvis ”Bäst i Test” med ganska hög marginal. Vi siktar på att erbjuda något för alla smaker och prisklasser. Lycka till och välkommen hit för att hitta din toffa!

 

Hör gärna av dig om du har frågor, tankar eller idéer.

Men läs gärna detta innan så att du vänder dig till rätt person.

Foppatofflor.com är enbart en guidesida.  Det betyder att de som letar efter foppatofflor (eller crocs tofflor som är dess riktiga namn) kan hitta flera olika modeller på denna sida. Den senaste är crocs gummistövlar som har fått riktigt bra recension i pressen.

Sidan presenterar fakta om de olika modellerna samt var man kan köpa dem på nätet. Bilder och länkar sänder läsaren vidare till den onlinebutik som just har denna produkt. Med andra ord – vi guidar men säljer inget.

Den som har frågor om storlekar, betalningsalternativ, byten m.m. bör klicka på den produkt som man är intresserad av och därefter kontakta det företag som man länkas till.

De priser och de uppgifter som anges på sidan är oftast uppdaterade. Men det kan hända att uppdateringar på onlinebutikerna inte avspeglat sig på denna sida. Av den anledningen tar vi inte något juridiskt ansvar för att exakt allt på sidan är korrekt. Detta gäller både pris och fakta. Hittar du något felaktigt är mer än varmt välkommen att höra av dig. Men är det gällande produkterna så gå istället och kontakta onlinebutikerna som har just den modellen. Mail skickas till foppatofflor Snubbela Hummelgard.net

 

För skor inom andra områden rekommenderas:

Shoesonline.se

 

 

 


Reggad på Commo.se