Nyheter

Lego + Crocs = Foppatoffel med Legomotiv

Posted On februari 5, 2014 at 6:59 e m by / No Comments

crocs-tofflor-lego-kids-crocband-magentaIngen har väl undgått den berömda ”Foppatoffeln” som pryder nästan var och varannan svensk. Anledningen är såklart att den är så oemotståndligt skön att man inte kan sluta använda den om man väl har testat. Man kan nog med hävd säga att ”Foppatoffeln” från Crocs är den moderna träskon som passar nästan varje tillfälle. Den passar nog dock bättre till vardags än till fest för i ärlighetens så är den inte så snygg. Men den har ett unikt utseende, är störskön och har blivit marknadsförd av Peter ”Foppa” Forsberg vilket har bidragit starkt till att den blivit så populär som den nu är.

Ett annat populärt märke är Lego. Lego sysslar ju inte med sköna skor utan har istället blivit världsberömda för sina byggklossar. Lego från Danmark är förmodligen ett av världens mest populära leksaker och förutom byggklossarna så finns även populära ”Lego-land” lite varstans på jordens yta som är populära tursitmål för barnfamiljer. Det som gjort Lego så populärt är förmodligen deras förmåga att hela tiden lansera nya attraktiva produkter och teman.

Nu har dessa två företag utvecklat sin ambition att nå barnsegmentet genom ett samarbete med Lego-motiv på ”Foppatofflor”. ”Foppatofflorna” har motiv av Lego-klossar och Lego-loggan på. Jag har mycket svårt att tänka mig att denna kombination av två populära koncept i blir en riktig hit bland barnfamiljerna i Sverige och i andra länder. Själv har jag köpt två par till mina barn och de fullkomligt älskar dem och en kul detalj är att man kan köpa till olika dekorationer som man fäster på skorna. Detta blir ett kul sätt för barnen att göra sina skor personliga.

Om du blir sugen på att köpa ”Lego-Foppatofflor” så kan vi rekommendera dig att använda av internet. Många nätbutiker som erbjuder barnprodukter har dessa i sitt sortiment. Glöm dock inte att jämföra pris – det kan nämligen skilja en del i pris mellan de olika butikerna även om man räknar in frakten.